De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein


Helaas gaat er een streep door wat een gezellige middag had moeten worden voor puzzelteams in Dorplein, met een wedstrijd puzzel leggen in teamverband van de fotopuzzel Le Projet de Dorplein. Jammer, maar indammen van corona is belangrijker dan plezier.

De uitgifte van de gereserveerde puzzels en de vrije verkoop op die dag, zondag 28 november 2021, in De Schakel gaat wel door. Dat doen we coronaproof tussen 14.00 en 16.00 uur. Dus coronacheck, afstand houden en mondkapje zijn verplicht. We zijn blij met het grote aantal reserveringen. Er is nog voorraad voor de verkoop, maar advies is vooraf te reserveren als je zeker wilt zijn van de fotopuzzel van Dorplein (1000 stukjes, formaat 68x48cm). De verkoopprijs is slechts 15 euro. Een mailtje naar puzzeldorplein@gmail.com volstaat. Je ontvangt altijd een bevestiging.

Buurtplatform Dorplein Uniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud