De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Platform Dorplein Uniek brengt een legpuzzel uit met als thema Budel-Dorplein.

Populair
Tijdens de coronapandemie zijn mensen gaan zoeken naar activiteiten om de tijd, die ze anders besteedden aan uitgaan, winkelen of uit eten, op te vullen. Hierdoor zijn mensen massaal aan het puzzelen geslagen. Puzzelen is immers een goede en relatief goedkope tijdsbesteding. Niet alleen voor volwassenen. Ook kochten ouders puzzels voor hun kinderen omdat ook die zich verveelden. Vaak is het puzzelen een heuse familieaangelegenheid geworden.

Gepersonaliseerd
Meestal kun je puzzels kopen met standaard afbeeldingen van bekende stripfiguren, landsiconen zoals de Eiffeltoren of iets dergelijks. Gepersonaliseerde puzzels met foto van je kinderen, opa of oma zijn erg populair geworden maar ook erg prijzig.

Dichtbij en goedkoop
Vrijwilligers van Platform Dorplein Uniek hebben hier op ingespeeld en een puzzel ontwikkeld over het eigen dorp, Budel-Dorplein. Een aantal kenmerkende beelden van de historische kern in Budel-Dorplein zijn gefotografeerd, samengesteld en tot een puzzel van 1000 stukjes gemaakt.
Dankzij een flinke donatie kan een kwalitatief goede fotopuzzel voor 15 euro worden aangeboden.

Opbrengst
Met de opbrengst van de verkoop van de puzzel kan weer een nieuw project opgestart worden of mogelijk een tweede versie van de puzzel worden uitgebracht.

Puzzelmanifest
Het leggen van een puzzel is een uitdaging, waar met meerdere personen samen aan gewerkt kan worden.
Als introductie organiseert Buurtplatform Dorplein Uniek op zondagmiddag 28 november 2021 om 13.00 uur in de Schakel in Budel-Dorplein een puzzelmanifestatie voor “puzzelteams”. De bedoeling is om in teams met elkaar de strijd aan te gaan om als snelste de puzzel te leggen. Teams bestaan uit maximaal 4 personen. Families, vrienden, kennissen, clubs, buurtgenoten of bedrijven. Inschrijven kan vooraf via e-mail. Kosten per team zijn 15 euro (puzzel) te voldoen bij de start.
Wie gaat de uitdaging aan en schrijft in voor een gezellige puzzelmiddag met elkaar in De Schakel in Budel-Dorplein? Stuur je inschrijving naar puzzeldorplein@gmail.com.

Uitlevering bestellingen
Tijdens de puzzelmanifestatie start ook de verkoop van de legpuzzel en kunnen gereserveerde bestellingen worden afgehaald. Afrekening van de puzzels is contant à 15 euro per puzzel.
De puzzel kan verder besteld worden via puzzeldorplein@gmail.com. De oplage is beperkt. Uitlevering gebeurt op volgorde van aanmelden.

De puzzel is ook te bestellen door de Sint en de Kerstman . . .

. . . mits ze tijdig bestellen.

 

Tjeu Cox / Jack Roosen
Buurtplatform Dorplein Uniek

Foto + bewerking: ©Jack Roosen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud