De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Ook dit jaar komt Sinterklaas en zijn Pieten weer naar Budel-Dorplein.

Zondag 14 november 2021, om 14.00 uur, wordt hij verwacht in het Cantinetheater. De zaal is open vanaf 13.45 uur.

Alle kinderen uit Budel-Dorplein zijn welkom. De kinderen van 0 jaar tot en met groep 4 van de basisschool ontvangen een gratis traktatie.
De kinderen van basisschool St. Andreas ontvangen hiervoor op school een uitnodiging en polsbandje. Kinderen die buiten Dorplein, of nog niet, naar school gaan kunnen zich hiervoor melden bij binnenkomst.

Sinterklaas vindt het fijn als kinderen iets voordragen. Dat kan een dansje zijn of een liedje. Of misschien weet je wel een mooi versje.

Tijdens deze middag worden er foto’s gemaakt. Als je daar bezwaar tegen hebt geef dat dan aan, aan de organisatie en de fotograaf.

Wellicht heeft u in de pers vernomen dat voor intochten aangepaste regels van toepassing zijn. Dit geldt echter alleen indien het een zogenaamde “open doorstroomevenement” betreft. Aangezien de sinterklaasmiddag plaatsvindt in het Cantinetheater gelden hiervoor de reguliere maatregelen.
Dat betekent dat iedereen van 13 jaar en ouder een geldig coronabewijs (en vanaf 14 jaar ook een identiteitsbewijs) moet tonen voordat de zaal betreden mag worden. Kinderen mogen enkel binnen onder begeleiding van een volwassenen.

Bedankt voor uw begrip. De organisatie, de Sint en zijn Pieten hopen er samen met u en vooral de kinderen een feestelijke middag van maken!

klik om de flyer te openen

Organisatie: Buurtvereniging Wijk 4*5
Flyer: ©Rens-x-Ontwerp
Foto’s: ©Jack Roosen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud