De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Foto’s: ©Jack Roosen
(meer foto’s onder het artikel)

Nadat Sinterklaas vorig jaar “in het geheim” naar Dorplein moest komen kon hij zondag 14 november jl. Dorplein weer “normaal” bezoeken samen met zijn Pieten.

Dat deed hij in een vooral ontspannen sfeer. Hij arriveerde even na twee uur in het Cantinetheater waar in een goed gevulde zaal een flink aantal kinderen, ouders en opa’s en oma’s vol verwachting waren. De blosse wangetjes van een aantal kinderen verraadden de spanning.

Het Cantinetheater was gezellig ingericht met tafeltjes per gezin op voldoende afstand van elkaar. De ouders en grootouders moesten bij binnenkomst hun qr-code als bewijs van vaccinatie laten zien.

De kinderen hebben weinig meegekregen van de corona beperking. Zij konden genieten van een optreden van o.a. de dansgroep onder leiding van danslerares Mikki Martens. Daarna trok Sinterklaas door de zaal om met iedereen een praatje te maken. Zo hoefden de ouders alleen maar op te staan om drinken te bestellen aan de bar. Kinderen konden een spelletje doen voor en op het podium, cadeaus stapelen, dansen of achter Zwarte Piet aan rennen.

De Sint ging gezellig bij de kinderen op de grond zitten om een spelletje mee te doen.

Tot slot mochten alle kinderen, mét broertje of zusje, op het podium bij Sinterklaas een goed gevulde snoepzak ophalen.

Organiserende vereniging Wijk4en5 kan terugkijken op een middag die als doel had een kindermiddag te zijn, . . . en dat is het geworden.

“Danku Sinterklaasje!”

 

Wil je een foto graag in groter formaat ontvangen?
Stuur een e-mail naar prdorpleinuniek@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud