De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Welkom in Budel-Dorplein

Sinds eind 2018 zijn er ongeveer 65 nieuwe inwoners/ gezinnen komen wonen in Budel-Dorplein.

Zij zijn welkom geheten door Buurtplatform Dorplein Uniek via een welkomstbord in hun tuin en welkomstpakket waaronder informatiemap over Dorplein.

Als vervolg daarop wordt er een bijeenkomst voor deze nieuwe inwoners gehouden in gemeenschapscentrum de Schakel. Een welkom, uitleg over de werking en organisatie van het Platform. Middels presentatie worden de mooie plekjes van Dorplein in beeld gebracht en aansluitend kan men kiezen voor een wandeling in het historische deel van Budel-Dorplein (kort of Lang) onder leiding van onze cicerones (gidsen). Na terugkomst in de Schakel is er nog gelegenheid voor een drankje en een informeel gesprek.

Aangezien er sinds eind november 2018 geen bijeenkomst meer is geweest vanwege de coronaregels, is er nu voor gekozen om 2 bijeenkomsten te houden en wel op:

zondagmorgen 3 oktober 2021 van 10.00 uur tot max. 13.00 uur
zondagmiddag 10 oktober 2021 van 13.30 uur tot max. 16.30 uur

I.v.m. de organisatie vragen we iedereen zich vóór 28 september 2021 op te geven (datum en aantal personen) via emailadres wmo@dorpleinuniek.nl.

Mochten we iemand van de nieuwe inwoners vergeten zijn, kan men zich alsnog via het emailadres opgeven.

Foto: ©Jack Roosen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud