De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Foto: Jack Roosen

Woensdagmiddag, 4 november 2020, hebben politie, COA en gemeente op het azc in Cranendonck een controle gedaan om als gestolen gerapporteerde fietsen op te sporen. Aanleiding hiervoor is het feit dat er in Cranendonck de afgelopen weken enkele  fietsen gestolen zijn waarvan ook aangifte is gedaan. Gedupeerden gaven het signaal af dat de dieven afkomstig zijn van het azc. In nauwe samenwerking met het COA en de gemeente heeft de politie vanmiddag het azc bezocht. 

Resultaat

Er zijn enkele fietsen gevonden waarvan is vastgesteld dat deze van diefstal afkomstig zijn. De politie doet nog nader onderzoek naar de herkomst van deze fietsen.

Aangifte doen werkt

De politie benadrukt hoe belangrijk het is om een fiets te registreren en aangifte te doen bij diefstal, ook bij een gestolen fiets. Het is ook achteraf mogelijk om nog aangifte te doen via de website van de politie. Daar zijn ook registratiekaarten te downloaden. Zowel politie, COA als gemeente roepen inwoners op om als zij verdacht gedrag en/of strafbare feiten zien dit vooral te melden bij de politie.

Bron: Gemeente Cranendonck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud