De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein


Foto: © Kevin Lyle

Bewoners van Budel-Dorplein, maar ook elders in Cranendonck, hebben maandagavond 11 mei jl. rond 23.00 uur een helikopter gehoord.

Volgens een persbericht van de gemeente Cranendonck heeft de Belgische Luchtmacht vanaf 4 mei 2020 de nachtvluchten met F-16’s vanaf vliegbasis Kleine-Brogel weer hervat. De vluchten vinden stelselmatig plaats en in een lager ritme dan normaal. De vluchten gaan mogelijk ook over Cranendonck en omgeving.

Of de helikopter, die maandagavond gehoord is, deel uitmaakte van een Belgische oefening heeft de verslaggever van www.dorpleinuniek.nl niet kunnen zien. Aan het geluid was wel op te maken dat het om een helikopter ging van het type Chinook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud