De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Kom op de HIGH TEA !

NL DOET met “de huiskamer” van Dorplein

“Voor en door Dorpleiners’’

Op zaterdag 10 maart 2018 doet huiskamer ’t Dörpelke ook mee met NL DOET.

Dankzij een financiële bijdrage van het Oranjefonds kunnen we voor de Dorpleiners een leuke HIGH TEA organiseren. Omdat de huiskamer van Dorplein aan de krappe kant is hebben we naar samenwerking met anderen gezocht en daarbij zijn we uitgekomen bij de Theaterzaal van de Cantine die beheert wordt door stichting de Parels van Dorplein.

We mogen hun ruimte lenen op zaterdag 10 maart van 14.00 tot 16.00 uur om een gezellige High Tea te organiseren voor ongeveer 50 personen uit Dorplein.

De lekkere hapjes worden door de NL Doet vrijwilligers, sociaal makelaar en Jorine’s theetuin gemaakt. Jorine bakt als vrijwilliger lekkere scones en een taart die bij een High Tea horen. Vanuit het verkregen NL Doet budget kunnen er max. 50 personen aanschuiven, dus aanmelden is dan ook noodzakelijk!

Aanmelden via Mail: huiskamerdorplein@gmail.com , telefonisch 0495-493803 of kom gezellig even onze huiskamer binnenlopen. Bij aanmelding graag naam, adres en tel. nummer vermelden. Aanmelden kan tot 7 maart 2018.

Mocht u slecht ter been zijn laat dit geen beperking zijn om niet te komen, want wij halen u graag thuis op en brengen u ook weer naar huis. Maakt u gebruik van een rolstoel, graag even doorgeven dan kunnen we daar rekening mee houden.

NL Doet vrijwilligers verwelkomen u graag op Zaterdag 10 maart 2018. Tot ziens!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud