De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein


Foto: © J. Roosen

Een groep vrijwilligers gaat op zaterdag 10 maart 2018, tijdens NL Doet dag, het terrein rondom de Schakel een opknapbeurt geven.Zo gaan ze de, door de storm, omgevallen bomen opruimen. Het vorig jaar aangelegde pad naar het bruggetje herstellen. Een omgevallen boom heeft daar een gat gemaakt van zo’n 4 m2. Ook wordt de Jeu de Boules baan schoongemaakt en krijgen de banken een opknapbeurt. Er zijn reeds 15 vrijwilligers aangemeld maar er kan nog opgegeven worden om mee te helpen. Info en opgeven kan via info@deschakeldorplein.nl of via 06 2221 5106.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud