De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Landelijke Opschoondag

Doe mee met de Landelijke Opschoondag op 24 maart 2018

Een papiertje op de grond, een flesje in de struiken, een blikje in het plantsoen? Niemand houdt van een vervuilde omgeving. Daarom gaat heel Cranendonck aan de slag tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdag 24 maart 2018. Met zoveel mogelijk verenigingen ruimen we het zwerfafval op in de kernen van onze gemeente. Doe ook mee!

De gemeente Cranendonck wil graag het zwerfafval in de 6 kernen structureel aanpakken. De Landelijke Opschoondag is het startpunt voor nog veel meer acties die volgen. We werken samen met inwoners hard aan het verminderen van afval en zwerfafval is daar een belangrijk onderdeel van.

Op 24 maart 2018 nodigen we jullie daarom uit de handschoen letterlijk op te pakken. Meld jouw vereniging of organisatie aan en maak je eigen omgeving schoon van zwerfafval. Als we allemaal meedoen, hebben we aan het einde van de dag een helemaal schoon Cranendonck. De gemeente zorgt voor handschoenen, knijpers en afvalzakken, en natuurlijk voor iets lekkers als dank voor jullie deelname. Voor jullie vereniging is het een gezellige activiteit, heerlijk buiten en je houdt er ook nog een schone buurt aan over!

Kunnen we op jullie rekenen? Doe dan mee. Vul hieronder het aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot 18 maart 2018.

Samen maken we een vuist voor een schoon Cranendonck!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud