De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Zet jij je graag in voor een groene omgeving? En vind je het leuk om dorpsgenoten te adviseren en enthousiasmeren over het vergroenen van hun tuin? Word dan op vrijwillige basis tuinklimaatcoach! Tijdens een bezoek geef je advies over het klimaatbestendiger maken van een tuin en werk je een kort verslag uit. Als tuinklimaatcoach krijg je training en word je geholpen door ervaren coaches: zo ga je met extra kennis op pad. Dit alles levert fijne contacten én een groenere omgeving op.

Opleidingsavond: 3 juli om 19.30 uur in De Borgh
Wil je meer weten? Kom vrijblijvend naar de opleidingsavond van Orbis en gemeente Cranendonck op maandag 3 juli van 19.30 – 21.00 uur in De Borgh in Budel. Je ontvangt hier duidelijke informatie en kunt vragen stellen aan een ervaren coach. Na afloop besluit je of je verder wilt als tuinklimaatcoach.  Meld je nu aan voor de opleidingsavond via www.cranendonck.nl/tuinklimaatcoach.

Waarom tuinklimaatcoaches in Cranendonck?
We krijgen steeds meer te maken met extreem weer. Droge, hete zomers worden afgewisseld door periodes van veel neerslag en wateroverlast. Minder tegels en meer beplanting in de tuin werkt verkoelend en leidt tot minder wateroverlast. Klinkt eenvoudig, maar niet iedereen weet hoe hij of zij dat in eigen tuin kan aanpakken. De tuinklimaatcoaches gaan daarbij helpen.

Aanmeldformulier tuinklimaatcoach Cranendonck


Foto: Orbis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud