De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

In dit artikel stel ik me graag aan jullie voor. Ik ben Evi Golsteijn, 21 jaar oud en woonachtig in een klein dorpje in midden-Limburg. Sinds juli 2022 ben ik werkzaam als beweegcoach voor de gemeente Cranendonck gericht op senioren en mensen met een beperking. Ik ben simpel gezegd de schakel tussen beweegvragen- en aanbod. Een onderdeel van waar ik mee bezig ben is Uniek Sporten.

Uniek Sporten is een programma van Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met alle aangesloten gemeenten en regio’s. Met dit platform proberen we de sportparticipatie van mensen met een beperking te vergroten. Binnen elke gemeente die is aangesloten werkt een beweegcoach.

Voor de gemeente Cranendonck ben ik dat! Iedereen met een beperking, senioren en verenigingen/ beweegaanbieders mogen mij vrijblijvend benaderen met hun vragen rondom sporten en bewegen. Niks is te gek!

Je kunt me bereiken via telefoon nummer 06 4345 6447 of stuur een mail naar e.golsteijn@landvanhorne.nl (of verenigingen@cranendonck.nl).

Ik kijk ernaar uit om jullie te helpen!

Meer informatie over Uniek Sporten is te vinden via Flyer Uniek Sporten Zuid-Brabant.pdf of www.unieksporten.nl

Foto: ©Evi Golsteijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud