De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Maak rimpels

Iedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn.
In uw eigen buurt, met mensen die u kent en vertrouwt, biedt Maak Rimpels g
ratis moderne gereedschappen, vaardigheden en vooral inspiratie aan, waarmee u zelf, op een positieve manier, aan uw eigen persoonlijke gezondheid en veerkracht kunt (blijven) werken.

Samen met andere oudere volwassenen uit uw eigen gemeenschap gaan we aan de slag in een gezellige, veilige en gemoedelijke omgeving, waarin niks moet en alles mag. Het programma prikkelt en enthousiasmeert om eigen interesses te ontplooien, te beoefenen, met anderen te delen en misschien eens een “sprong in het diepe” te nemen.
Maak Rimpels staat voor een beweging waarbinnen elk mens betekenisvol en inspirerend is, juist ook in de latere levensfasen. We delen mooie, soms kwetsbare en altijd inspirerende verhalen over levensreizen, over betekenis, zingeving en de “rimpels in het water” die daardoor zijn ontstaan. Zingeving is de meest gezond-makende factor.

Maandag 15 mei 2023 vertelt Frank Verbeek, projectleider van Maak Rimpels, u graag in detail meer over het programma. Voel u vrij om belangstellende buren of bekenden uit te nodigen voor deze informatiemiddag.
Dit gebeurt in gemeenschapscentrum De Schakel, Sint Barbaraweg 1, Budel-Dorplein.
Aanvang: 13.30 (tot 14.30 uur).

Voor meer info en voor aanmelden kunt u terecht bij huiskamerdorplein@gmail.com of bij Sociaal Makelaar Mariette Claessens (06 – 82 66 21 79).

www.maakrimpels.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud