De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Basketbal Academie Limburg (BAL) organiseert op woensdag 20 juli 2022 van 14:00 uur tot 16:00 uur een basketbalclinic. De BNEXT en WBL is die dag aanwezig in de Zuiderpoort aan de sportlaan in Budel tijdens de sport tour.

Dit wordt georganiseerd in samenwerking met Zuiderpoort Events. Ook is de intentie om na de zomervakantie met de sport tour Soerendonk en Maarheeze te bezoeken. Met deze clinics wil Basketbal Academie Limburg de sport in de gemeente Cranendonck onder de aandacht brengen voor de jeugd maar zeker ook de wedstrijden van onze heren en de dames die beide op het hoogste niveau in Nederland spelen. Basketbal Academie Limburg wordt gezien als de absolute top in Nederland voor het opleiden van jonge spelers.

Ook wordt bekeken of we na de zomervakantie een structurele basketbal training kunnen gaan verzorgen in de gemeente Cranendonck. Personen of bedrijven die dit initiatief op de een of andere manier willen ondersteunen kunnen zich melden bij Bert Peerlings via bertp@balimburg.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud