De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Buurtplatform Dorplein Uniek, wenst u een fijne jaarwisseling en een positief en vooral gezond 2022.

Het platform gaat er weer volop tegenaan in 2022. Er is momenteel een nieuwe penningmeester gevonden, een interim secretaris en een interim voorzitter.

We zijn wel op zoek naar een vaste voorzitter en een vaste secretaris, dus als het u aanspreekt om u in te zetten voor het dorp oud én nieuw, jong én oud kom dan vooral eens praten of het wat voor u is.

Uiteraard doet het bestuur het niet alleen, er zit een grote groep zeer enthousiaste leden in het platform die zich met kennis en kunde inzetten voor ons dorp en dit doen we al sinds de oprichting in 2004.

Heeft u gezien dat de ruimte rondom de insectenmuur weer helemaal tip top is? Dikke pluim voor de harde werkers!


Foto: © W. Cremers

Ook leuk te melden dat de puzzel van Dorplein, die de werkgroep vanuit het platform heeft ontwikkeld en laten maken in een oplage van honderd stuks, volledig uitverkocht is. Ook de kleine partij in de VVV waren deze snel uitverkocht. Heeft u nog interesse? Laat het weten via puzzeldorplein@gmail.com. Als er genoeg interesse is laten we hem bijmaken.

Foto: © Jack Roosen

Als de Corona het toelaat willen we op 24 januari 2022 weer een reguliere vergadering beleggen van het platform. Ook u bent van harte welkom.

U kunt ons bereiken via het emailadres: secretaris@dorpleinuniek.nl.
Graag tot ziens!

Namens het Platform, Erica de Graaf interim voorzitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud