De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

De hulpdiensten zijn dinsdag 31 augustus 2021 rond 13.00 uur opgeroepen voor een medische noodsituatie in de Cantine, Hoofdstraat 80, in Budel-Dorplein.

Op de bovenverdieping was een man onwel geworden en kon niet zelfstandig naar beneden. De situatie werd dusdanig ernstig ingeschat dat ook de traumahelikopter werd opgeroepen.
Die landde op het Cantineplein (St. Josephplein).

Omdat het monumentale gebouw (De Cantine) niet beschikt over een lift of brede trappen werd ook assistentie gevraagd van de brandweer Valkenswaard. Die kwam met een ladderwagen ter plaatse om de man uit het gebouw te takelen.

Het slachtoffer werd met spoed, per ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis. Hij werd onderweg bijgestaan door de trauma arts van de traumaheli.

Over de toestand van het slachtoffer doet men geen mededelingen.

Foto’s: ©Jack Roosen

 

Foto’s: ©Jack Roosen

 

Comments on: "Brandweer takelt bewoner Cantine uit gebouw" (1)

  1. […] voor een medische noodsituatie in de Cantine, Hoofdstraat 80, in Budel-Dorplein. Dit meldt Dorpsplein Uniek. Op de bovenverdieping was een man onwel geworden en kon niet zelfstandig naar beneden. De situatie […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud