De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

“Wat heeft duurzaamheid te maken met onderhoud van je huis en een goed binnenklimaat?” “Alles!”, aldus Coöperatie Cranendonck.

De Coöperatie Cranendonck organiseert op 16 maart 2021 een Webinar waarin duidelijk wordt dat het één niet zonder het ander kan. Aan de hand van voorbeeldwoningen in Cranendonck word je meegenomen op reis door je eigen woning.

Natuurlijk gaat het over energiebesparing, maar dat kan niet los gezien worden van andere belangrijke zaken zoals onderhoud, een gezond binnenklimaat en een huis dat lekker warm is in de winter, en lekker koel in de zomer. Aan de hand van concrete voorbeelden zie je hoe het mes aan meerdere kanten snijdt.

Tijdens het volgen van deze Webinar ga je ongetwijfeld een aantal “a-ha’s” ervaren en kun je daarna beter voor jezelf formuleren wat belangrijk is. En daarmee gerichter zoeken naar een partij die dit voor je kan realiseren.

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@cooperatiecranendonck.nl met als onderwerp “aanmelding Webinar 16 maart”. Je ontvang dan meer informatie via de mail en natuurlijk de link naar het online Webinar.

Datum: 16 maart 2021
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Kosten: Gratis! Ook voor niet-leden van de Coöperatie Cranendonck.

 

Tag Cloud