De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Illegaal feest ontruimd


Foto’s © Jack Roosen

De politie heeft zondagmorgen 4 oktober 2020 in een pand aan de Vliesvenweg in Weert een illegaal feest afgebroken en het pand ontruimd.

Het feest, dat ontdekt werd omdat er meldingen kwamen van geluidsoverlast, werd bezocht door ruim honderd man. Hoe lang het feest al aan de gang was is niet duidelijk.
De ME heeft de feestgangers verwijderd uit het pand. Toen de groep vervolgens op de straat ging hangen werd die ook schoongeveegd.

Plaatselijke pers werd door de politie op afstand gehouden. Hoewel de ontruiming soepel verliep was de sfeer grimmig.

Geen van de feestgangers droeg een tegen corona beschermend gezichtsmasker. Ook de zgn. 1,5 meter regel werd nauwelijks gehanteerd.

De inmiddels ex-feestgangers dropen af, onderwijl vinger opstekend richting fotograaf, in voornamelijk auto’s met Belgisch kenteken. 

De politie wist overigens de weg wel te vinden naar het bedrijfspand. Op 17 mei 2019 werd in dezelfde bedrijfshal al eens een hennepplantage aangetroffen. Het pand werd hiervoor later voor drie maanden gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud