De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein


Foto: © Nyrstar Budel

Het aantal medewerkers bij Nyrstar in Budel neemt toe. De fabriek behoort tot een van ’s werelds grootste zinksmelters ter wereld en telt ruim 450 medewerkers. Nyrstar Budel maakt deel uit van een wereldwijde metaalonderneming die in 2019 eigendom werd van grondstoffenhandelaar Trafigura. Zij zorgden voor extra kennis, ervaring en kapitaal die Nyrstar op korte termijn naar een hoger niveau aan het tillen is.

HR Manager Jinny Kurvers: “Bij Nyrstar werken wij er dagelijks aan om het volledige potentieel van iedereen te bereiken en benutten. Collega’s worden op die manier experts in hun vak als operator, onderhoudsman of ingenieur. Of ze kiezen ervoor om internationaal carrière te maken. Ongeveer 70% van de huidige leidinggevenden bestaat uit collega’s die intern zijn doorgegroeid. Er kan dus met recht worden gezegd dat er binnen onze organisatie vele mogelijkheden zijn omtrent persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn altijd één en al oor als het gaat over de ambities die collega’s hebben”.

Op zoek naar een zin(k)volle baan? Ga op 1 of 6 oktober persoonlijk op de koffie bij Nyrstar Budel – Hoofdstraat 1 in Budel-Dorplein.

Gezien de coronamaatregelen graag even aanmelden via maartje.vanhunsel@nyrstar.com

Voor vacatures surf naar www.zinkwerkt.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud