De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

De gemeenteraad van de gemeente Cranendonck heeft dinsdag 26 mei jl. ingestemd met de bouw van drie opslaghallen naast de bestaande hallen aan de Kempenweg in Budel-Dorplein.

Foto: J. Roosen

Het voorstel werd aangenomen met 13 stemmen voor en 6 tegen.

De fracties ELAN en Cranendonck Actief! stemden tegen. Zij vinden dat de verkeersafwikkeling onvoldoende aandacht heeft gekregen. Verwacht wordt dat Budel-Dorplein te veel vrachtverkeer te verwerken krijgt. Voor Cranendonck Actief! heeft ook de houding van de ondernemer meegewogen. De ondernemer was nl. reeds begonnen voordat de vergunning er was.

Het agendapunt dreigde nog even verschoven te worden. Door het late tijdstip en de nog openstaande agendapunten werd de raad gevraagd of ze nog door wilde gaan met vergaderen. Op verzoek van wethouder van der Wiel, die bang was dat de gemeente gewezen werd op traagheid, werd het agendapunt alsnog behandeld, met een voor de ondernemer positief resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud