De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein


Foto: © Jack Roosen

Op dinsdag 9 oktober 2018 organiseert de gemeente Cranendonck een informatiebijeenkomst over gemeenschapscentrum De Schakel in Budel-Dorplein. Tijdens deze bijeenkomst, die om 19.00 uur start, presenteert de aangestelde externe procesbegeleider, dhr Cox, zijn bevindingen na gesprekken met betrokkenen in Budel-Dorplein. Iedereen is van harte welkom.

Aanleiding
In mei 2016 heeft de gemeenteraad ingestemd met het voorstel om naast de St. Andreasschool de nieuwbouw van gemeenschapshuis De Schakel uit te werken. Inmiddels zijn de nieuwbouwplannen voor een nieuwe Schakel gereed voor aanbesteding. Een betrokken groep inwoners uit Budel-Dorplein heeft bij het college van B&W haar zorgen geuit over deze nieuwbouwplannen. Naar aanleiding hiervan zijn, mede vanuit het perspectief van burgerparticipatie, door een externe procesbegeleider gesprekken gevoerd met diverse betrokkenen uit Dorplein, het bestuur van De Schakel, buurtplatform Dorplein Uniek en de basisschool. Dit met als doel om in het belang van Budel-Dorplein tot een gezamenlijke en gedragen oplossing te komen. Inmiddels hebben alle gesprekken plaatsgevonden en is er door de externe procesbegeleider een advies uitgebracht aan het college van B&W.

Bron: gemeente Cranendonck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud