De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Wonen in Budel-Dorplein?

Foto: J. Roosen

Op maandag 20 november 2017 om 19.30 uur organiseert Buurtplatform Dorplein Uniek in samenwerking met de gemeente Cranendonck en WoCom een informatieavond over wonen in Budel-Dorplein. De infoavond vind plaats in de Schakel. Tijdens deze avond wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen op het gebied van wonen in Cranendonck in het algemeen en in het bijzonder in Budel-Dorplein.

Een van de onderwerpen is de bouwmogelijkheden in Budel-Dorplein, waaronder de herontwikkeling van de locatie van gemeenschapshuis de Schakel.

We willen tijdens deze avond graag weten waar u behoefte aan heeft met betrekking tot wonen in Budel-Dorplein. U krijgt hiervoor de mogelijkheid een vragenlijst in te vullen. Wilt u graag uw wensen doorgeven? Over wonen bij gemeenschapshuis de Schakel, of ergens anders binnen de kern? Denk ook aan behoefte aan huurwoningen of zorg gerelateerde woningen, voor ouderen maar ook voor jonge mensen met een zorgvraag. Kom naar deze informatieavond en laat het ons weten.
Ook mensen die graag in Budel-Dorplein willen komen wonen, zijn uiteraard van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud