De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Woensdag 6 september jl. werd door enkele mensen van Buurtplatform Dorpleinuniek de Visie van Dorplein officieel aangeboden aan de gemeente. Omdat verantwoordelijk wethouder Hennie Driessen nog op vakantie was, werden de honneurs waargenomen door ambtenaren – waar regelmatig contact mee is over dit onderwerp – Sandu Niesing (beleidsmedewerker Ruimte) en Merel Meusen (afdeling leefomgeving en projectleider omgevingsvisie).

Binnenkort hebben de coördinatoren van de werkgroepen uit het platform weer een bijeenkomst met de gemeente waar gesproken wordt over het vervolg.

De voorzitter van Dorpleinuniek geeft aan te hopen dat er nu doorgepakt kan worden met de zaken die de Dorpleiners belangrijk vinden. “Natuurlijk kan niet alles in één keer maar als er maar eens begonnen wordt in ons dorp”. Zo staan de mensen van de Schakel te springen om te kunnen starten met de nieuwbouw. “Dan kan op de plek van de oude Schakel begonnen worden met de broodnodige woningbouw in ons dorp”.

Dorpleinuniek zal regelmatig via dit media een terugkoppeling geven over het vervolg.

Foto: Ronald Steer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud