De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Een fotolegpuzzel leggen van 1000 stukjes. Die uitdaging kun je aangaan met de nu uitgekomen fotolegpuzzels van Maarheeze en Budel-Schoot. Het zijn de volgende dorpskernpuzzels van Cranendonck. Dorplein en Budel gingen hen voor. Prachtige puzzels met herkenbare fotobeelden uit eigen omgeving. Leuk om te doen in de weer langer wordende avonden. De puzzels zijn in dezelfde stijl als de voorgangers en is een samenwerking van de Dorpsraad van Maarheeze en Sterk Schoot met het Buurtplatform Dorplein Uniek. De puzzels worden in omloop gebracht door de Dorpsraad Maarheeze en Sterk Schoot zelf met een beperkt aantal ook te koop bij de VVV. De series hebben  een beperkte oplage van 100 stuks. Wil je zeker zijn, dan is het zaak om snel te reageren. Reserveer alvast via een email naar: Stichting Dorpsraad Maarheeze of Sterk Schoot. Of ga langs bij de locatie van de VVV in Budel. Zeker een goede tip voor de Sint en straks ook voor zijn opvolger uit het hoge noorden. Vier kernpuzzels zijn nu uitgebracht, het streven is om alle kernen van Cranendonck van een eigen fotolegpuzzel te voorzien. Verzamelaars dus opletten. Wordt vervolgd.

De makers

Mailadres puzzel Maarheeze: secretaris@dorpsraadmaarheeze.nu

Mailadres puzzel Budel-Schoot: puzzelbudelschoot@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud