De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Na een zonovergoten zomer gaat het Energie Café in het najaar weer beginnen. We starten met een zeer actueel thema: Slim isoleren en 35% besparen.

De inflatie stijgt en een deel van die inflatie komt door de sterk stijgende energieprijzen. En die prijzen zullen naar verwachting voorlopig niet dalen. Daarom is het belangrijk je eigen energieverbruik zoveel mogelijk te beperken en isolatie is een van de mogelijkheden. Daarmee zijn grote besparingen mogelijk.

Tijdens het komende energiecafé op 7 september 19.30-21.00 uur in de Smederij, Dorpstraat 26 in Soerendonk is Caspar Eras van EnergieHuis Slim wonen in Helmond te gast. Hij geeft dan een presentatie onder de titel: ‘’Slim isoleren en 35% besparen!’.

Bezoek dit energiecafé en laat je verrassen. Niet alleen door Caspar, maar mogelijk ook door andere bezoekers die soms heel inventieve isolatie- en besparingsmogelijkheden hebben toegepast.

Meld je aan via de website :  https://cooperatiecranendonck.nl/energiecafe-mz/

Dit energiecafé is gratis voor leden van de Energie Coöperatie Cranendonck. Niet-leden betalen €5,-. Het lidmaatschap kost €10,- jaar. Dat is dus inclusief tenminste 4 energiecafés per jaar. Niet-leden kunnen ter plaatse lid worden en direct profiteren van alle voordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud