De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein


Foto’s: © J. Roosen

Het zou een mooie pr-stunt zijn voor het smokkelmuseum in Budel. De grensovergangen dicht en vervolgens boter, sigaretten of benzine de grens over smokkelen. Ware het niet dat het een allerminst vrolijke reden is dat de grenzen dicht zijn. Het corona virus zorgt ervoor dat er alleen noodzakelijk grensverkeer (essentiële verplaatsingen) mogelijk is. Alleen de grote grensovergangen zijn open. Politie controleert of Belgische inwoners geen boodschappen gaan doen in Cranendonck en Nederlanders niet goedkoop gaan tanken in Hamont. Allemaal met als doel het virus in te dammen. Het ziet er allemaal wat spookachtig uit. Oudere inwoners doet het misschien zelfs denken aan de oorlog. Het is even niet anders . . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud