De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Enquête

Natuurgrenspark De Groote Heide (https://www.degrooteheide.eu/) wil graag haar fietsroutenetwerk blijven verbeteren en wie kan hen daar nou beter bij helpen dan de fietsers zelf?

Mijn naam is Kristy Driessen en in het kader van mijn afstudeeropdracht voor de opleiding Internationaal Toeristisch Management aan Hogeschool TIO doe ik onderzoek naar de wensen en behoeften van de recreatieve fietsers.

Daarom wil ik u vragen om de onderstaande enquête in te vullen. Dit zou mij, Natuurgrenspark De Groote Heide, maar natuurlijk ook u als fietser enorm helpen.

Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 7 minuten in beslag nemen. Uw antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk verwerkt.

Als bedankje worden er 45 routeboekjes van Route.nl en één premium jaarabonnement op Route.nl verloot. Als u kans wilt maken, kunt u uw e-mail adres invullen aan het einde van de vragenlijst.

Alvast bedankt voor het invullen!
Kristy Driessen

Naar vragenlijst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud