De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Beste mensen van Budel-Dorplein

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij verkopen niets, wij smeren niets aan en u hoeft echt niet te doneren. WIJ WILLEN ONS ALLEEN GRAAG EVEN VOORSTELLEN. Wij zijn de seniorenvereniging van Dorplein, voor iedereen van 55+.
Wij proberen voor elk wat wils te organiseren: Jaarlijkse activiteiten, zoals een fietstocht met barbecue en een busreis. Wekelijkse activiteiten, zoals kaarten ♣ ♥ ♦ ♠ en biljarten, maandelijkse activiteiten zoals koersballen. Regelmatig een etentje samen. Met Kerst en Pasen ontvangen de leden een kleine attentie. Life muziek bij de Kerstviering en de Seizoen afsluiting. Enkele keren per jaar een wisselende activiteit, zoals een museumbezoek of kegelen. Bij voldoende animo gaan we in 2019 knutselen/handwerken en wandelen en/of fietsen.
Wij willen alle activiteiten graag zo goedkoop mogelijk en voor iedereen toegankelijk houden. Ideeën zijn altijd welkom. Wij willen de contributie nog even op € 17,50 per lid per jaar houden. Bent u al lid van onze vereniging? Probeer dan andere mensen enthousiast te maken! Bent u te jong voor onze vereniging? Misschien kunt u uw ouders, ooms, tantes, broers, zussen of de buren enthousiast maken. Bent u te oud voor onze vereniging? Dat kan niet! Ons oudste lid wordt in 2019 100 jaar! Woont u niet in Dorplein? Geen probleem, ook inwoners uit de andere kernen zijn welkom!
Wij zouden het heel leuk vinden u eens te mogen begroeten.
Kom gerust eens kijken op donderdagmiddag in De Schakel.
Interesse? U kunt contact opnemen met Ton Matheeuwsen, telefoon 0495-49 38 14 of Gemmy Wilens telefoon 0495-49 64 34.

E-mail seniorenverenigingbd@hotmail.com

WIJ WENSEN IEDEREEN HELE FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GOED EN GEZOND 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud