De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Buurtvereniging Sint-Andreas organiseert i.s.m. De Schakel in Budel-Dorplein weer een WINTERMARKT op zondag 16 december 2018. Deze middag hebben wij diverse buurtbewoners/hobbyisten en bedrijven gevonden die hun werk/hobby tentoonstellen en eventueel spullen hiervan te koop aanbieden. Er zullen die dag optredens zijn van diverse aard zodat het samen met jullie een gezellige dag kan worden. Zo zal 3 mansformatie The Boondocks en de streetdancegroep M K van Mikki Martens uit ons eigen Dorplein, het jeugdkoor Animo uit Budel-Schoot en Accordenduo Jos van Deursen uit Hamont voor u gaan optreden. In de grabbelton voor de kinderen zitten weer leuke prijsjes en de Kerstman heeft belooft deze middag ook aanwezig te zullen zijn. Buurtvereniging Sint-Andreas houdt ook een verloting met prachtige prijzen. Het gebeuren zal plaatsvinden in Gemeenschapscentrum De Schakel,  Sint Barbaraweg 1, 6024 AR  Budel-Dorplein. Aanvang 13.00 uur. Gratis entree.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud