De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Vul de enquête in en kom naar de bijeenkomst!

Schoot is een pinautomaat kwijt geraakt, Dorplein een speeltuin en brievenbus, Gastel heeft geen glasbak en geen van de kleine kernen heeft glasvezel. Ieder keer als er een voorziening wegvalt, vraagt de raad zich af of ze zich ervoor in moeten zetten om deze te behouden. Wij willen graag dat in het raadsprogramma wordt vastgelegd wat de basisvoorzieningen voor iedere kern zijn.

Om dit te kunnen doen hebben we de inwoners gevraagd om een enquête in te vullen. Dit kan nog tot 25 februari 2018 via onderstaande link.


De papieren versie is huis aan huis bezorgd. Op 1 maart 2018 om 20.00 uur organiseren we een bijeenkomst in De Schakel om de uitkomsten te bespreken. U bent van harte welkom! Aanmelden is niet nodig. Hierna wordt Dorplein Uniek gevraagd om input te geven op de uitkomsten van de enquête.
Hoe meer enquêtes worden ingevuld, hoe betrouwbaarder de uitkomsten zijn. Dus doe mee! Uw voorzieningen kunnen zo behouden blijven!

Graag ontmoet ik u op 1 maart!

Namens de VVD Cranendonck,

Tjarve Jochems (tjarve.jochems@vvdcranendonck.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud