De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Militaire oefening

In het kader van de eindoefening nieuwe Infanteristen voor de koninklijke Landmacht vinden er op 2 tot en met 6 februari 2018 militaire oefeningen plaats. De militairen verplaatsen zich merendeel te voet en kruisen de Weerterheide tussen Budel en Weert.

Meer informatie

Er wordt gebruikt gemaakt van (oefen)munitie op niet Militair Oefenterrein. Aan deze oefening nemen 35 personen deel en wordt ondersteunt met 7 militaire wielvoertuigen. Te allen tijde wordt er voor gezorgd dat het gewone verkeer geen hinder ondervindt van deze oefening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud