De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Harmonie Les Echos de Dorplein in samenwerking met Amicitia,

nodigt je uit voor het Nieuwjaarsconcert,

dat gehouden wordt op zondag 14 januari 2018.

Aanvang: 14.30 uur (zaal open om 14.00 uur).

Toegang: gratis.

Plaats: Cantine Theater Dorplein, Hoofdstraat 80 (ingang St. Josephplein).

Tradities zijn er om in ere te houden. Na een prachtig kerstconcert in 2016 nodigt Les Echos de Dorplein u dit jaar weer uit voor het Nieuwjaarsconcert. Op zondag 14 januari bent u vanaf 14.00 uur weer van harte welkom in het Cantine Theater Dorplein, hoofdstraat 80. Daar zal Les Echos u verwelkomen met een drankje en, zoals altijd een mooi afwisselend programma, ditmaal in samenwerking met Amicitia, uit Hamont. Dit ensemble heeft als doel licht-klassieke muziek op een toegankelijke manier onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Een aantal leden van Les Echos speelt eveneens in Amicitia, daarom is dit een uitwisselingsconcert pur sang en zullen beide ensembles tot slot ook gezamenlijk op het podium plaatsnemen!

Na afloop van het concert is er de trekking van de jaarlijkse donateursactie van Les Echos de Dorplein. Er zijn weer mooie prijzen te winnen. U kunt op de middag zelf ook nog loten kopen. Entrée is gratis, uw komst wordt zeer gewaardeerd!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud