De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Winterfair Budel-Dorplein


Foto’s © Jiles Smits

Het is bijna weer zover. 17 december 2017 is er weer de jaarlijkse Winterfair van Buurtvereniging Sint-Andreas. Op deze middag zijn er weer kraampjes met diverse spullen en hebbedingetjes van personen en bedrijven die hun waar tentoonstellen. Dit jaar is ook weer aan de kinderen gedacht met o.a. kleurhoekje en schminken. Nieuw is een grabbelton met altijd prijs. Zelfs de Kerstman komt nog langs heeft hij laten weten. Net als voorgaande jaren hebben we in de loterij weer vele mooie prijzen met als hoofdprijs een Rondvlucht boven ons eigen Dorplein. Dank hiervoor aan alle sponsoren. Tevens zal er op deze middag weer een lekker muziekje door de Schakel klinken. We hebben dit jaar Jos van Deursen uit Hamont bereid gevonden om met zijn accordeon het spits af te bijten. In zijn pauze zal The Dancing Diamonds optreden met hun nieuwe dans. Daarna zullen de bandleden van Ongehoord (ook uit ons eigen Dorplein) de rest van de middag vullen met hun muziek. Dit mag je niet missen.

De Winterfair zal plaatsvinden in Gemeenschapscentrum “de Schakel” Sint Barbaraweg 1, 6024 AR Budel-Dorplein.

De entree is gratis en de zaal is open vanaf 13.00 uur.

 
klik voor vergroting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud