De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Op maandag 27 november 2017 werd Sinterklaas onverwachts wakker gemaakt door de kinderen van groep 1 en 2 van de St. Andreasschool in Budel-Dorplein. Met z’n slaapmuts nog op schrok hij wakker in de huiskamer van Dorplein, zijn tijdelijke logeerplek. Nadat hij was aangekleed mochten de kinderen hun tekeningen geven en vragen stellen aan Sinterklaas. Er werd natuurlijk ook volop gezongen. Ook de groepen 3/4 en 5/6 kwamen op bezoek bij de Sint.


Foto: © Gerdie van Deurzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud