De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Dorplein Uiek vergadert

Op maandag 18 september 2017 om 20:00 uur vergadert Buurtplatform “Dorplein Uniek” wederom in “De Schakel”.
Tijdens deze vergadering is wethouder Frits van der Wiel aanwezig. Heeft U dus nog vragen met betrekking tot Ruimtelijke Ordening, Milieu, Verkeer en vervoer, Volkshuisvesting/woningbouw, Afval/grondstoffen, Milieustraat of Duurzaamheid dan is dit de kans om Frits daarover eens aan de tand te voelen. Er speelt namelijk nog al wat in ons mooie Dorplein.

Denk aan eventuele woningbouw op de plaats van de huidige Schakel, de gevolgen voor het verkeer en het milieu van het DIC, welke afspraken zijn er gemaakt met de nieuwe bewoners van de Cantine met betrekking tot afvalinzameling.
De vergadering zal voornamelijk in het teken staan van deze onderwerpen.

Als er nog tijd over is (we hopen om 22:00 te kunnen afsluiten) zullen ook nog onderwerpen als de stand van zaken met betrekking tot het DIC, de haven, de brug en de Cantine aan de orde komen.
Zoals altijd zijn alle inwoners van Dorplein van harte welkom bij deze vergadering om actief deel te nemen aan de discussie. Grijp deze kans om eens direct met de wethouder van gedachten te wisselen over zaken die ons allemaal aangaan!

Kijk voor meer informatie ook eens op onze internetsite: www.dorpleinuniek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud