De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Koningsdag in Dorplein

Kinderspelen op koningsdag bij de Schakel Dorplein

Op koningsdag, donderdag 27 april, organiseert de Schakel net als vorig jaar een kinderspeelmiddag. Tijdens die middag kunnen kinderen van de basisscholen meedoen met spelletjes die rondom de Schakel worden opgesteld. Skilopen, zaklopen, hoefijzer gooien, spiraal en nog veel meer. De kinderen kunnen zich ook laten schminken en dit jaar hebben we ook een foto zoektocht door de bossen en oud Dorplein. De lange kabelbaan is dit jaar ook weer van de partij.
Deze middag begint om 13.30 uur en zal om ca. 17.30 uur eindigen. Bij minder goed weer zullen wij de spellen binnen opstellen dus het gaat altijd door. Deelname aan de ze spelletjes is voor eigen risico en kosten € 2.50 per kind inclusief een glaasje fris en een lekkernij.
Tijdens deze middag gaat het terras aan de zijkant van de Schakel weer open. Dan kunnen de ouders onder het genot van een drankje genieten van de kinderen tijdens de spelletjes.
Wij zijn nog wel op zoek naar enkele vrijwilligers die ons willen helpen met het begeleiden van de kinderen op die middag. Voor inlichtingen kunt bellen naar 06 1024 0960.

Het Oranje comité “de Schakel”

Koningsdag 2017 Dorplein

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud