De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Maandag 24 april 2017 vergadert Dorplein Uniek weer.

De vergadering begint om 20.00 uur in De Schakel in Budel-Dorplein. Ook onze burgemeester, Mevr. Vermue, zal de vergadering bijwonen. De vergadering is trouwens openbaar, dus ook u bent welkom.

Metalot/ DIC:
Nu de Gemeenteraad “de zegen heeft gegeven” over het industriepark kunne we gaan kijken wat we als Buurtplatform voor de Dorpleiners kunnen betekenen. Bijvoorbeeld om de overlast laag te houden.

IJzeren Rijn:
Het begrip Ijzeren Rijn is actueler dan ooit. Wat zijn de kansen en wat de bedreigingen? Hoe kan de bereikbaarheid en dus ook de veiligheid gewaarborgd worden en blijven?

Enquête “kijk op Dorplein”:
We kijken met de Burgemeester naar de uitslag van de enquête die gehouden is n.a.v. de “kijk op Dorplein”. Welke projecten kunnen en willen we nog realiseren, in samenspraak met de Gemeente.

Recreatie en Natuur:

  • De insectenmuur heeft weer een opfris beurt gehad en ligt er weer netjes bij. De bijen en insecten kunnen hun gang weer gaan als het mooie weer er is.
  • Nu het mooie weer eraan gaat komen heeft het Platform diverse gidsen bereid gevonden om belangstellenden rond te leiden door Budel-Dorplein. Binnenkort komt hier meer informatie over.

Nieuwe bewoners in Dorplein krijgen een persoonlijke uitnodiging om kennis te maken met Platform Dorplein Uniek.

Heb je nog wat tijd over en kun/wil je iets betekenen voor Dorplein? Kom dan eens naar de vergadering van Dorplein Uniek en maak kennis met de leden. Er zijn genoeg zaken waar ze hulp bij kunnen gebruiken.

Je hoeft niet meteen lid te worden van Dorplein Uniek. Misschien heb je bijzondere kwaliteiten of vind je dingen leuk om te doen.

Eerstvolgende bijeenkomst dus op maandag 24 april 2017.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud