De website voor Budel-Dorplein voor nieuws, wetenswaardigheden en achtergrondinformatie van Dorplein, voor Dorplein, door Dorplein

Foto’s © J. Roosen

Zaterdag 11 mei 2019 tegen vijf uur trok een stoet van ruim vijfentwintig oldtimers door Budel-Dorplein. Geheel gepland, want ze volgden een tourrit door alle kernen van Cranendonck. Veelal auto’s die de vijftig, qua bouwjaar, ruim zijn gepasseerd. Maar die niet alleen. Ook veel passagiers van deze auto’s zijn van hetzelfde “bouwjaar”.

“Double Classics Cranendonck” maakte, al voor de zesde keer, een rit met bewoners van zorgcentrum Mariënburght in Budel. Deze laatsten genoten zichtbaar van de tocht.

Een mooi initiatief van de organisatoren en de eigenaars c.q. chauffeurs die hun auto’s en tijd vrijwillig beschikbaar stelden voor deze activiteit. Als het aan de bewoners van Mariënburght ligt volgt er een zevende editie.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag Cloud