Het repaircafé in Budel-Dorplein is a.s. zaterdag 4 juni weer geopend in de huiskamer van Dorplein. Van 10.00 tot 12.00 uur staat het repairteam weer voor iedereen klaar die iets te repareren heeft. Electrische apparaten of naaiklussen worden gratis gemaakt, een donatie is welkom. In gemeenschapscentrum de Schakel daar moet u zijn en daar staat ook de koffie klaar. Iedereen is welkom.

Ook de huiskamer is wekelijks geopend op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Meestal wordt er dan gezellig gerummikupt, maar er is natuurlijk ook gelegenheid voor een gezellig praatje. Kom eens kijken of het iets voor u is.

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.