Met hun muziek overschrijden Floris and the Flames naast de grenzen tussen klassiek, poprock en folk ook de landsgrenzen!  

De formatie uit Pelt speelt zaterdag 7 mei 2022 in het Cantinetheater in Budel-Dorplein.

De bijzondere combinatie van viool, piano, basgitaar, drums en elektronica zorgt voor een unieke sound. Hun energieke optredens bewegen het publiek, zowel in concertzalen als op grote openluchtpodia.

Floris Willem (viool), Gert Peeten (elektrische piano, gitaar, elektronica), Dries Peeten (basgitaar) en Simon Schrooten (drums, percussie) genoten een klassieke opleiding en gaan graag buiten de gebaande paden. Geholpen door Belgisch componist/arrangeur Laurent Beeckmans, brengen ze eigen composities en originele herwerkingen van klassieke meesterwerken. (Bach, Vivaldi, Paganini, Glass)

De groep werd onder meer uitgenodigd in het Paleis voor Schone Kunsten (BOZAR) in Brussel, in de concertzaal MuTh van de Wiener Sängerknaben en het Theater am Spittelberg in Wenen, bij het televisieprogramma De Ideale Wereld (Canvas) en op de wereldtentoonstelling “EXPO 2020” in Dubai.

De vier Belgische artiesten die een passie voor muziek delen… en hun rosse haarkleur pakken dit voorjaar uit met presentatie van nieuw werk en al reeds bekend werk.

7 mei 2022 / Zaal open 19.30u / Aanvang 20.15u / Tickets VVK €10,00 / ADD €12,50

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.