Glasvezel in o.a. Budel-Dorplein (en Budel-Schoot, Gastel, Maarheeze en
Soerendonk) is dichterbij dan ooit!

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Gastel, Maarheeze en Soerendonk. Als 20% van de inwoners, per kern, ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 30 maart 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel. Melden inwoners zich vóór 30 maart 2022 aan, dan besparen zij zich ook €650.- aansluitkosten.

Het belang van een snelle en stabiele verbinding is voor veel mensen de afgelopen tijd cruciaal gebleken. Noodgedwongen werken veel mensen vanuit huis, krijgen kinderen en studenten online les en videobellen we vaker met elkaar. Ook maken we meer gebruik van zorg op afstand.

Wethouder Frans Kuppens, gemeente Cranendonck
“We zijn erg blij dat DELTA Fiber Netwerk start met de glasvezelcampagne in Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Gastel, Maarheeze en Soerendonk. Tot nu toe waren deze kleine kernen hiervan uitgesloten. Als gemeente hebben we ons hier sterk voor gemaakt zodat zij aangesloten kunnen worden op het netwerk van de toekomst. Straks heeft iedereen in de gemeente Cranendonck de kans op internet via glasvezel”, aldus wethouder Frans Kuppens.

Projectleider Margot Pennekamp over glasvezel
“Om goed met elkaar in contact te kunnen blijven, ben je afhankelijk van stabiel internet. Dat merkten we de afgelopen anderhalf jaar wel. Of het nu gaat om werk of afspraken met vrienden en familie, we stemmen bijna alles online af. Even snel een foto of filmpje delen, we hebben steeds vaker via het internet contact met elkaar.
Ik ben dan ook blij dat we starten met de glasvezelcampagne in Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Gastel, Maarheeze en Soerendonk. Ook deze inwoners krijgen nu de kans om aangesloten te worden op het netwerk van de toekomst”, zegt projectleider Margot Pennekamp van DELTA Fiber Netwerk.

Online informatieavonden
Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over de voordelen van glasvezel, het aanbod en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Fiber Netwerk online informatieavonden. Deze vinden plaats op 9 en 15 februari om 19.30 uur. De online informatieavonden volgt men eenvoudig vanaf een computer, tablet of telefoon.
Aanmelden hiervoor kan via gavoorglasvezel.nl

Glasvezel Informatiepunt
DELTA Fiber Netwerk opent op 26 januari een Glasvezel Informatiepunt aan de Grootschoterweg 119 in Budel-Schoot. Hier kan men terecht met vragen of voor advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen. Het Glasvezel Informatiepunt is geopend op woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd
Inwoners van Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Gastel, Maarheeze en Soerendonk die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd middels een brief. Via gavoorglasvezel.nl kan een postcodecheck worden gedaan om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Wie is DELTA Fiber Netwerk?
Wij zijn DELTA Fiber Netwerk, onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo’n 950.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet. Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.