Zomerconcert Les Echos de Dorplein

Zondag 9 juli 2017 geeft Les Echos de Dorplein het jaarlijkse Zomerconcert, dit keer in samenwerking met Boerenkapel de Heikneuters. Naast ieder een eigen programma zullen zij ook gezamenlijk een paar werken laten horen. De muziekgezelschappen delen een aantal leden, waardoor dit uitwisselingsconcert een mooie verbinding is.

Het programma biedt, voor elk wat wils. De Heikneuters zullen een licht programma brengen met herkenbare, populaire stukken.
Les Echos de Dorplein speelt voor u zowel traditionele harmoniemuziek als filmmuziek van onder andere Frozen. Met een medley van Franse klassiekers, ‘Vive La France’ luidt Les Echos de Dorplein graag met u de zomer in!

Het concert wordt gegeven in het Cantine Theater Dorplein. De zaal is open vanaf 14:00 uur, aanvang 14:30 uur.
De entrée is gratis.

 

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.