Ben jij iemand die bijhoudt wat er in Budel-Dorplein gebeurt? Of ben je iemand die een bepaalt soort activiteit (bijvoorbeeld voetbal, carnaval, politiek enz.) op de voet volgt, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

www.dorpleinuniek.nl zoekt een redacteur/journalist die nieuws vergaart en dit graag wil delen met de rest van Budel-Dorplein (en daarbuiten).

Als redacteur schrijf je stukjes, maak je foto’s en plaatst die (of laat die plaatsen) op dé website van Budel-Dorplein, www.dorpleinuniek.nl.

Hoe oud moet je zijn? Maakt niet uit. Het kan zijn dat je 18 jaar bent, studeert, en voor school moet werken aan een stageopdracht. Of misschien ben je met pensioen, heb je wat meer tijd, en wil je iets als vrijwilliger betekenen voor Budel-Dorplein. Maar het kan ook zijn dat je een leeftijd hebt van ergens daar tussen en heb je zin om het nieuws van Dorplein te verspreiden via onze website.

Moet ik een opleiding hiervoor gehad hebben? Nee, je bent vrijwilliger, dus het hoeft niet allemaal 100 % goed te zijn/gaan. Bovendien kunnen we samen er iets van maken. Motivatie is veel belangrijker dan kennis en kunde.

Moet ik al het nieuws weten? Nee, zeker niet. Het kan ook dat je op een bepaald gebied interesses hebt. Misschien volg je de sportactiviteiten in Dorplein. Of weet je alles wat er op de basisschool gebeurt of bij de carnavalsvereniging. Misschien ben je op politiek gebied op de hoogte of weet je wat er speelt in jouw wijk of noem maar op.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar prdorpleinuniek@gmail.com met je gegevens. Wie weet word jij onze nieuwe redacteur/journalist.

Trouwens, elke bewoner of vereniging kan gratis berichten laten plaatsen op www.dorpleinuniek.nl. Stuur je bericht, oproep, geplande activiteit enz. naar prdorpleinuniek@gmail.com. Zorg ook liefst voor een foto, afbeelding of logo. (Afbeelding altijd apart verzenden in hoge resolutie).
Heb je een bedrijf en wil je een oproep of advertentie plaatsen? Neem dan ook contact op. We kijken dan samen of we iets kunnen betekenen voor elkaar.

www.dorpleinuniek.nl is een initiatief van platform Dorplein Uniek maar functioneert geheel zelfstandig.

www.dorpleinuniek.nl; voor en door bewoners.

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.