Het plaatje was compleet, bij het kerstconcert van Harmonie Les Echos de Dorplein en Koor Experience, zaterdagavond 17 december. Bezoekers werden in Dorplein bij de Theaterzaal van de Cantine ontvangen met klanken van een koperkwartet op het bordes, terwijl het vuur lekker brandde in de korven. Bij binnenkomst kon men, in een sfeervol versierde foyer, warm worden bij koffie, chocolademelk, glühwein en een worstenbroodje. Deze kerstsfeer werd in de zaal de hele avond vastgehouden. Het publiek werd getrakteerd op een aantrekkelijk programma van Les Echos en Experience samen. Het podium was goed gevuld door koor en orkest, zij wisselden elkaar mooi af. Als intermezzo was daar een kerstverhaal, verteld door Ruud van der Pasch en jeugdlid Luc van der Pasch liet van zich horen op de kleine trom. Koor Experience  zong een aantal bekende kerstliederen en sfeervolle nummers als ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij. De harmonie speelde o.a. een Advents-Fantasie en filmmuziek van The Hunger Games en Frozen. De succesvolle samenwerking werd beklonken met twee gezamenlijke stukken: het Ave Maria van Caccini, met soliste Gonny Goertz en A Swinkling Christmas waarbij koor en orkest elkaar in klank moeiteloos vonden.

 

Mede door de inzet van een groep toegewijde vrijwilligers en de steun van diverse sponsoren werd het een onvergetelijke avond. En ook de Theaterzaal droeg hier, als unieke locatie in de regio, zeker aan bij. Zo was Harmonie Les Echos zeer verheugd ook publiek op het balkon te kunnen ontvangen: het uitzicht op het podium en de zaal is vanaf daar indrukwekkend. Na afloop van het concert was er nog de gelegenheid na te praten onder het genot van een drankje en was de trekking van de loterij. Nog niet alle prijzen zijn opgehaald. Hebt u loten gekocht en bent u niet bij de trekking aanwezig geweest dan kunt u, indien u prijs heeft deze nog de gehele maand januari ophalen op vrijdagavond tussen 18:00 en 19:00 op de Liedekerkestraat 155 te Budel-Dorplein. Lotnummers: 7079; 7499; 7454; 7219; 7113; 7992; 7705; 7063; 7678; 7676; 7108; De hoofdprijs, de rondvlucht boven Budel is gevallen op 7396.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.