Twitter Logo Dorplein Uniek mei 2007

Buurtplatform Dorplein Uniek.

Op maandag 19 december om 20.00 uur is er in De Schakel weer de maandelijkse vergadering van Buurtplatform Dorplein Uniek.

De punten die aan de orde komen zijn:

Nu het jaar gaat eindigen hebben we een rustige vergadering ingepland.

DIC: Komt het er dan toch van dat begin 2017 het bestemmingsplan van het DIC ter inzage komt. Er zijn toch alweer enkele gesprekken gevoerd, zijn die wel naar alle tevredenheid gevoerd?

De haven: Er zijn al behoorlijk wat werkzaamheden uitgevoerd, hoe het gaat worden begint nu goed zichtbaar te worden. De verkeershinder is ook al te merken tijdens de werkzaamheden. Is er meer bekend omtrent de in gebruik name?

Energie: Vanuit Buurkracht wordt er een jaarboek uitgegeven waarin Dorplein vermeld zal worden met hun behaalde resultaten.

Diegene die niet aanwezig zijn geweest op de info avond, kunnen zich als nog aanmelden op deze avond voor de info en eventueel mee gaan doen om energie te besparen, we doen dit samen met Buurkracht.

Schakel: Nu de tekeningen in concept vorm zijn wordt er nog gesproken of dit het wel is. Hierna worden de gebruikers nog geïnformeerd.

Er blijkt wel dat er behoefte is aan senioren en zorgwoningen, we gaan nu verder met de Gemeente voor te kijken hoe het gerealiseerd kan worden.

Recreatie en Natuur.

De commissie Recreatie en Natuur is in gesprek met Samenwerkend groen wat kunnen we nog betekenen voor het groene gedeelte van Dorplein. Maar ook hoe kunnen we het nog aantrekkelijker maken.

Wie wil nog wat betekenen voor het Buurtplatform?

Wat let u om eens een avond bij te wonen van Buurtplatform Dorplein Uniek, de koffie of thee staat gereed voor u, en kunt u kennis maken met de leden van het Platform.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.