Branden er bij u al extra lichtjes in en om het huis? Binnenkort staat de kerstboom weer en genieten we van de sfeer, de gezelligheid, het samenzijn.

Harmonie Les Echos de Dorplein en Koor Experience zoeken dit jaar ook de samenwerking en geven op zaterdag 17 december 2016 een kerstconcert. Harmonie Les Echos ontvangt Koor Experience in de Theaterzaal de Cantine in Dorplein,  waar zij samen u in kerststemming zullen brengen met een sfeervol kerstprogramma. Naast een eigen programma zullen de muziekgezelschappen ook gezamenlijk twee stukken laten horen: het Ave Maria van Cacini, met soliste Gonny Goertz en A Swinkling Christmas van Willy Hautvast, een licht stuk met diverse bekende kerstmelodieën, dat uitnodigt om lekker mee te neuriën…
Voor de jeugdige luisteraars speelt Harmonie Les Echos ‘Highlights from Frozen’ en Koor Experience zingt voor u ‘Stille Nacht’ met een solo van Erik van den Akker. Jeugdleden Luc van der Pasch en Hein van Deurzen spelen solo voor u enkele bekende kerstliedjes.

Na afloop van het concert kunt u nog gezellig napraten onder het genot van een drankje en vindt de trekking plaats van de jaarlijkse donateursactie van Harmonie Les Echos. Er zijn mooie prijzen te winnen, veelal mogelijk gemaakt door ondernemers uit de directe omgeving. De loten worden van 25-11 tot 4-12 in Dorplein huis-aan-huis verkocht, maar ook tijdens het concert op 17 december kunt u nog loten kopen.

Het concert begint zaterdag 17 december om 19:00 uur, vanaf 18:30 is de zaal geopend.

Toegang is gratis.

kerstconcert-2016-01

kerstconcert-2016-02

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.