Zeeuwse delegatie op bezoek bij burgemeester Marga Vermue. Een bezoek aan de Cantine kan dan niet ontbreken.

Burgemeester Vermue kreeg bezoek van haar oud collega’s uit Goes. Ze liet hen op 25 november jl. wat van Budel-Dorplein zien. Van de Schakel tot en met ‘de Zink’. Daarbij kon wat haar betreft de Cantine, met daarin de gedeeltelijk gerehabiliteerde theaterzaal niet ontbreken. De renovatie wordt door vrijwilligers van de stichting “Parels” verricht.

In de zaal benadrukte burgemeester Vermue de enorme inspanning van die vrijwilligers, die met meer dan 1600 manuren dit resultaat bereikten. En, inderdaad: vele maandagavonden kon u twee ervan daar treffen om de ingewikkelde elektrische aanpassingen te verrichten en op zaterdag ochtenden twee tot vijf ervan aan het werk zien, met allerlei andere werkzaamheden (sanitair, discobalkon verwijderen, veiligheid/brandweer eisen aanpassen, akoestisch materiaal maken/aanbrengen, in de kelders leidingen zoeken om sanitair aan te sluiten, een oprijplank voor rolstoelen enz. enz).

Het gezelschap was verrast door de mooie zaal en de participatie van zovele vrijwilligers. Dat is nu ook bekend in Zeeland.

zeeuwse-delegatie-op-bezoek-bij-m-vermue

zeeuwse-delegatie-op-bezoek-bij-m-vermue-nov-2016 Foto’s Jac Duis

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.