Twitter Logo Dorplein Uniek mei 2007

Buurtplatform Dorplein Uniek.

Op maandag 21 november 2016 om 20.00 uur is er in De Schakel weer de maandelijkse vergadering van Buurtplatform Dorplein Uniek.

Wat gaan we zoal bespreken?

Waarschijnlijk krijgen we meer informatie over theater zaal in de Cantine in Budel Dorplein. Stichting de Parels is met een aantal vrijwilligers bezig om de zaal zoveel mogelijk in ere te herstellen.

Max Driessen van de Gemeente komt n.a.v. de enquête die er geweest is. Hoe staat het met ons veilig gevoel in Budel Dorplein? We krijgen hier tekst en uitleg over.

Schakel: Nu de Schakel in een afrondende fase is voor op een andere locatie, komt deze ruimte vrij. Door de Gemeente en het Platform is er een enquête gehouden, omtrent de mogelijke woningbouw op deze locatie. Er blijkt wel dat er behoefte is aan seniorenwoningen, we gaan nu verder met de Gemeente.

De haven: Er zijn al behoorlijk wat werkzaamheden uitgevoerd. De verkeershinder is ook al te merken tijdens de werkzaamheden. Is er meer bekend omtrent de in gebruik name?

Energie:

Diegene die niet aanwezig zijn geweest op de info avond, kunnen zich als nog aanmelden op deze avond voor de info en eventueel mee gaan doen om energie te besparen, we doen dit samen met Buurkracht.

DIC: Is er nog nieuws omtrent het DIC? Misschien wel een langere start en landingsbaan of verlegging? Wanneer komt het bestemmingsplan ter inzage?

Kerk(en)
Er is een commissie gevormd omtrent de herbestemming voor de kerk(en). In de commissie hebben zitting de Gemeente, Buurtplatform, monumenten en er kan door het Buurtplatform assistentie gevraagd van de VVKK ( vereniging klein kernen ).

Wie wil nog wat betekenen voor het Buurtplatform?

Wat let u om eens een avond bij te wonen van Buurtplatform Dorplein Uniek, de koffie of thee staat gereed voor u, en kunt u kennis maken met de leden van het Platform.

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.