Seniorenvereniging Dorplein

busreis-seniorenvereniging-2016-09-07

Wat was het een prachtige dag, woensdag 7 september en wat hebben we een mooie reis gemaakt met allemaal gezellige mensen. Alles was goed geregeld en we hebben heerlijk gegeten en gedronken. Het begon met koffie en vlaai bij café de Zwarte Madonna en een bezoek aan museum Vaals. Bij de Zwarte Madonna hebben we ook gegeten.

‘s Middags brachten we een bezoek aan de grote glasblazerij in Vaals. De glasblazer wist zijn verhaal en zijn “show” goed te brengen!

Daarna ging de reis naar de Schapenfokkerij/schaapskudde in Epen. De kudde konden we niet bereiken, maar we kregen een prachtige film te zien. Hierin werd het dagelijkse leven van de schaapsherder en zijn kudde weergegeven. We kregen ook nog een rondleiding in de stallen.

De dag werd afgesloten met (nog een keer) koffie met vlaai.

Het was prachtig weer en de reis liet ons veel mooie plekjes van het schilderachtige Zuid-Limburg zien. Moe en voldaan kwamen we vroeg in de avond weer aan in Budel-Dorplein.

seniorenvereniging-2016-09-07-glasblazen

seniorenvereniging-2016-09-07-03

 

De wekelijkse biljart- en kaartmiddagen zijn iedere donderdagmiddag om 14.00 uur in de Schakel. Nieuwe leden zijn welkom. Kom gerust eens een kijkje nemen.

 

De volgende activiteit is de gezamenlijke maaltijd bij de Chinees in Budel op 20 oktober aanstaande. De uitnodiging hiervoor valt binnenkort bij u in de bus.

 

Herinnering:

De actie Rabobank Samen Sterker wordt gehouden van 13 -23 oktober.
We hopen op uw stem.

 

 

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.