Boszicht juli 2016

Burgemeester Vermue heeft besloten een pand en bijhorend perceel aan Boszicht 218 in Budel-Dorplein vanaf 26 augustus 2016 vier maanden te sluiten na de vondst van een drugslaboratorium. Het gaat om een woonhuis en het bijbehorende perceel.

Tijdelijke sluiting

De woning wordt gesloten voor een periode van vier maanden. Tot die tijd is het verboden deze en het perceel te betreden. Met deze tijdelijke sluiting wil de gemeente Cranendonck een eind maken aan drugsgerelateerde activiteiten vanuit deze locatie. De bewoners/eigenaars van het pand zijn vooraf per brief geïnformeerd.

Wet Damocles

De sluiting gebeurt op basis van vastgesteld gemeentelijk beleid en artikel 13b van de Opiumwet. Deze wet, ook wel bekend als de Wet Damocles, biedt de burgemeester de mogelijkheid drugspanden te sluiten.

Boszicht 218 aug 2016

Meld Drugsoverlast

Drugs gaan gepaard met overlast en criminaliteit. De gemeente Cranendonck en de politie gaan dit zoveel mogelijk tegen. De hulp van inwoners helpt daarbij. Ervaart u drugsoverlast? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844. Wilt u liever anoniem blijven? Neemt u dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Deze onafhankelijke meldlijn stuurt de meldingen daarna door naar de politie.

Bron: gemeente Cranendonck

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.